La meva llista de blogs

dilluns, 18 d’octubre del 2010

Exposició 2010 - XIII edició PEMG



En un muntatge i el marc incomparable de la Biblioteca pública de Lleida, tindrà lloc des de demà 19 al 30 d'octubre, l'exposició dels treballs finalistes i guardonats de la XIII edició dels premis nacionals de fotografia El món geganter, els més importants en temàtica gegantera del país i que fan de Lleida, de nou referent tradicional durant aquests dies.

Aquest any a més en l'exposició es podrà veure elements tradicionals, com els gegants, i bestiari prou conegut a la ciutat com els cavallets del Patronat del corpus de Lleida i el Lleó de Lleida. Això com una exposició sobre llibres i documents del món geganter, cedits per la biblioteca pública de la ciutat.

Prop de 380 obres han arribat a l'organització aquest any, el jurat ha volgut tot aprofitant el nou espai d'exposició, poder exposar el màxim de finalistes, entre 50 i 70 obres estaràn exposades durant els propers dies a la ciutat de Lleida.

Val a dir que tots els finalistes seràn penjats properament a la pàgina web dels premis per a poder-los visionar tothom que vulgui.

L'Acte d'entrega dels guardons nacionals, tindrà lloc el dissabte 30 d'octubre en un acte a la sala d'actes de la biblioteca pública i un dinar de germanor amb la presència de tots els participants finalistes, guardonats, jurat i organització.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada