La meva llista de blogs

divendres, 12 d’octubre del 2012

Vota el 1er Premis de la XV edició dels Premis Nacionals el Món Geganter
Us recordem que podeu votar totes les imatges que us agradin però el vot solament serà vàlid 1 cop al dia i per direcció url. De la mateixa manera que si voteu en aquesta web, no podreu votar ni en www.grupculturalgarrigues.com i/o www.elsgegantssom.org perquè el servidor no ho admetrà.

Aquest any el Grup Cultural Garrigues Lleida, ha decidit que per a celebrar aquesta XV edició dels Premis Nacionals el Món Geganter, estarà protagonitzat per la participació de la població Catalana. 

Així en la XV edició funcionarà de la següent manera. Del 5 al 15 de Novembre, el Jurat dels Premis Nacionals el Món Geganter, de totes les imatges que arribin seran escollides 10 imatges finalistes. 

Aquestes imatges seran publicades juntament amb una enquesta a la pàgina web dels Premis Nacionals el Món Geganter, la pàgina web del Grup Cultural Garrigues Lleida, i com a col•laborador oficial, també és podrà fer la votació a la pàgina web de Els Gegants Som. I vosaltres els visitants de les webs, podreu votar 1 de les 10 imatges que més us agradi del 12 al 26 d'Octubre.L'imatge més votada de les 10, tindrà 1 vot a favor, per a ser el 1er Premi de la XV edició dels PEMG'12. 

Us recordem que podreu votar totes les imatges que us agradin però solament 1 cop al dia i per direcció url.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada